Contactvis

Contactvis AB består av oss Urban, legitimerad naprapat, och Petra stud Psykoterapeut på SAPU med grundutbildning fil.kand Beteendevetare, Aukt. Gestaltterapeut enl EAGT. Handledare i psykosocialtarbete och KBT-steg1, Emotionellt Fokuserad Parterapi och traumaterapi, Lifespan Integration och Somatic Experiencing. Vi startade företaget Contactvis AB 2012 och har haft avtal med Nora kommun avseende företagshälsovård lika länge. Hos oss arbetar även Kristian Karlsson legitimerad naprapat.

Namnet Contactvis speglar vår syn på hälsa och utveckling.

Petra Juneholm arbetar med psykoterapi och handledning i egen privatpraktik samt med företagshälsovård, psykoterapi, enskilt/par och traumaterapi. Hon har många personer som kommer privat och som företagskund till mottagningen i Krämarhuset i Örebro och Kvarteret Bryggeriet i Nora.

Urban Juneholm arbetar som leg. naprapat och Lic. Personlig tränare i konditionsidrotter med personal på Nora kommun, Danfo, Nora Bostäder, idrottsklubbar samt många privatpersoner som vill ha hjälp med naprapati, idrottsskador, tester, akupunktur och träningsrådgivning. I våra lokaler i Kvarteret Bryggeriet i Nora sker all behandling samt test- och träningsrådgivning.

Kristian Karlsson är förutom naprapat även personlig tränare och utbildad i Dry Needling-akupunktur. Han har en gedigen idrottsbakgrund inom kampsport, styrketräning och flertalet lagidrotter.

Hemsida: www.contactvis.se

Petra: 070-793 59 00

Urban: 070–544 92 09

Kristian: 073–502 87 89