Contactvis

Urban, Petra och Kristian på Contactvis

Hos oss på Contactvis AB kan du får hjälp med både kropp och själ i form av naprapatbehandlingar, personliga träningsupplägg, skoinlägg och psykoterapeutiska samtal enskilt och för par. Namnet Contactvis speglar vår syn på hälsa och utveckling.


Petra Juneholm arbetar som leg. psykoterapeut med psykoterapi, psykosocial arbetshandledning för chefer och medarbetare samt med parterapi och traumaterapi. Hon har många personer som kommer privat och som företagskund. Petra har två mottagningsadresser; i Kvarteret Bryggeriet i Nora och i Krämarhuset i Örebro.


Urban Juneholm arbetar som leg. naprapat och Lic. Personlig tränare i konditionsidrotter med personal på Danfo, Nora Bostäder, idrottsklubbar samt många privatpersoner som vill ha hjälp med naprapati, idrottsskador, tester, akupunktur och träningsrådgivning. I våra lokaler i Kvarteret Bryggeriet i Nora sker all behandling samt test- och träningsrådgivning.


Kristian Karlsson är förutom Leg. Naprapat även personlig tränare och utbildad i Dry Needling-akupunktur. Han har en gedigen idrottsbakgrund inom kampsport, styrketräning och flertalet lagidrotter.


Hemsida: contactvis.se


Petra: 070-793 59 00
Urban: 070–544 92 09
Kristian: 073–502 87 89